Skip navigation MENU

Recruitment Consultant Michelle

Op ons hoofdkantoor in Klarenbeek is Michelle Brendel sinds 1 april 2021 werkzaam als Recruitment Consultant. Michelle staat binnen AKOS bekend als gezellige en ambitieuze collega met veel doorzettingsvermogen. Zij stelt zich graag verder voor. Maak kennis met Michelle!

Hoi! Ik ben Michelle Brendel, 28 jaar en woon samen met mijn vriend in Deventer. In mijn vrije tijd ga ik graag met vrienden borrelen, houd ik mij bezig met aandelen/crypto en sport ik twee keer in de week bij FitSupport Deventer. Verder reis ik graag naar verre oorden, city-trips en zonvakanties, ik vind het allemaal leuk!

In 2014 heb ik de opleiding Facility Management afgerond. Inmiddels heb ik brede werkervaring opgedaan in de IT, installatietechniek en de maakindustrie. Bij Roto Smeets Deventer (diepdrukkerij) is mijn interesse in de maakindustrie ontstaan. Hier heb ik verschillende functies gehad, waaronder Internal Accountmanager/Calculator, Management Assistent en Proces- en Projectmanager.

Welke baan past bij mij?
Na het faillissement van Roto Smeets Deventer ben ik zoekende geweest naar waar ik enthousiast van werd. Gedurende mijn zoektocht ben ik onder andere bij AKOS terecht gekomen. In de gesprekken die ik bij AKOS heb gehad leken mijn interesses al snel samen te komen: de techniek, het werken met mensen én het behalen van doelen. Dit maakt dat ik sinds 1 april 2021 werk bij AKOS als Recruitment Consultant.

Bij AKOS kan ik ondernemen, mijn kennis in de techniek ontwikkelen, zelfstandig aan de slag en mijn creativiteit toepassen. Kortom ik zit helemaal op mijn plek!

Voor mij is het belangrijk dat ik mezelf in een baan kan blijven ontwikkelen, vrijheid heb en daadwerkelijk een bijdrage kan leveren. Misschien zijn de collega’s nog wel het allerbelangrijkste. Bij AKOS voelde ik me gelijk welkom en onderdeel van het team. De organisatiecultuur van AKOS is persoonlijk. Er wordt aandacht besteed aan je persoonlijke kwaliteiten, er wordt naar je geluisterd en iedereen staat voor je klaar. Bij AKOS heb jij zelf de regie over je eigen succes en doorgroeimogelijkheden. Alles is bespreekbaar! Dit neem ik dan ook graag mee in mijn werkwijze.

Het bijzondere aan het recruitment vak is dat ik zowel anderen kan helpen als mezelf enorm kan ontwikkelen op het gebied van techniek, mensenkennis én competenties zoals inspireren, overtuigen en onderhandelen.

Michelle staat bij collega’s en vrienden bekend als een bikkel met veel doorzettingsvermogen én met veel oog voor de kandidaat. “Ik vind het knap hoe ze het bij bedrijven altijd voor elkaar krijgt. Ze heeft het beste voor met de kandidaat en gaat voor hem/haar door het vuur. Niks lijkt onmogelijk voor haar, Michelle regelt het wel!”, aldus een AKOS-collega.

Het geeft mij veel energie om een bijdrage te leveren aan jouw verdiende carrièrestap en te zien hoe enthousiast je bent om te starten met een nieuwe baan.

Niet gelukkig in je huidige baan? Durf te stap te nemen!
De invloed die een baan heeft op je leven is enorm. Een boodschap die ik iedereen zou willen meegeven is: blijf nooit hangen in een baan waarvan jij niet gelukkig wordt. Durf de stap te nemen, hier krijg je zeker geen spijt van.

Een sollicitatietraject in gaan kan erg spannend zijn. Wanneer kies je nou de juiste baan? Voordat ik bij AKOS begon heb ik zelf meerdere negatieve ervaringen gehad met sollicitatieprocedures. Ik doe er dan ook alles aan om dit voor een ander te voorkomen. Graag overleg ik met je over hoe we het traject aanvliegen.

Het staat bij mij voorop om je zo goed mogelijk te begeleiden, afspraken helder af te stemmen en eerlijk te zijn over de kans rijkheid. Samen kijken we of de functie en het bedrijf goed bij je passen.

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan of benieuwd naar welke mogelijkheden er zijn op de markt. Twijfel dan niet en maak een uurtje vrij in je agenda voor een bezoek bij ons op kantoor in Klarenbeek of voor een afspraak bij jou in de buurt!