Skip navigation MENU

Technisch Projectmanager

AKOS heeft doorlopend vacatures voor technische Projectmanagers die industriële projecten willen managen. De vacatures zijn op verschillende niveaus, van junior tot senior, en onder andere in de regio Drenthe, Gelderland, Groningen, Friesland, Overijssel en Utrecht. Wil jij weten wat het inhoudt om te werken als technisch Projectmanager bij een advies- en ingenieursbureau? Lees dan verder over de inhoud van de rol, de werkvelden waar je ingezet wordt en de arbeidsvoorwaarden.

Technisch Projectmanager bij een ingenieursbureau

De rol van technisch Projectmanager bij een ingenieursbureau is heel divers. De werkzaamheden kunnen variëren van het doen van een haalbaarheidsonderzoek, verhuizing van productielocatie tot het begeleiden van een compleet project, van concept tot oplevering. Wanneer een project is afgerond start je met een nieuw project bij een nieuwe opdrachtgever. Hierdoor hebt je steeds nieuwe uitdagingen en werk je in veel verschillende werkomgevingen. Als Technisch Projectmanager begeleidt je projecten meestal volledig op locatie bij de klant. Afhankelijk van de opdrachtgever kun je ook een deel vanuit een kantoor van advies- en ingenieursbureau AKOS coördineren.

Mogelijkheden voor technisch Projectmanagers bij AKOS

Als Projectmanager kun je bij AKOS alle kanten op. Door de vele opdrachtgevers, in een breed scala aan industrieën, is de variëteit aan projecten groot. Van het realiseren van een productiemachine tot het begeleiden van de bouw van een nieuwe fabriek. Vanuit een vast dienstverband bij AKOS word je ingezet op projecten die passen bij jouw talenten en ambities. Daarnaast wordt rekening gehouden met een voor jou acceptabele reisafstand. Prettig voor jou. Prettig voor de opdrachtgever.

Werk je toch liever in dienst van een industrieel bedrijf zelf, in plaats van voor verschillende opdrachtgevers? AKOS heeft een recruitmentafdeling gespecialiseerd in het matchen van technische professionals met industriële bedrijven. Op deze pagina lees je hoe Arjan een baan als Projectmanager vond via AKOS. Benieuwd bij welke bedrijven je aan de slag kan, wat een gemiddeld salaris is en welke vaardigheden je moet beheersen als Technisch Projectmanager? Lees dan verder op onze carrièresite www.werkenviaakos.nl over de rol van Technisch Projectmanager.

Benieuwd naar deze vacature bij AKOS?
Lees verder en solliciteer direct!

Werken bij AKOS in Klarenbeek

Werk op één van de mooiste werklocaties van Nederland! Het hoofdkantoor van AKOS staat in het Gelderse dorpje Klarenbeek. Net buiten Apeldoorn en midden in de natuur staat een Mr.Green Boutique Office waar AKOS sinds december 2020 gevestigd is. Alle AKOS collega’s kunnen flexibel gebruik maken van de kantoor- en vergaderruimtes inclusief de vele extra’s die daarbij horen;

  • Sfeervolle werkplek
  • Flexibele kantooromgeving
  • Gratis toegang tot de Boutique Gym
  • Vers bereide lunch in het lunchcafé

 

Flexibel en hybride werken

AKOS is een groot voorstander van flexibel en hybride werken. Naast het hoofdkantoor van AKOS in Klarenbeek of de locatie in Heerenveen als thuisbasis, werk je als Projectmanager ook veel op locatie bij de klant en waar mogelijk ook vanuit huis.

Je opdrachtgever zorgt voor een goede werkplek op locatie tijdens het project. AKOS neemt de verantwoordelijkheid voor een fijne werkplek thuis. Binnen de thuiswerkregeling ontvang je daarom een riant budget om jouw werkplek thuis in te richten. Daarnaast ontvang je op de thuiswerkdagen een thuiswerkvergoeding.

Werken bij AKOS

Ontmoet jouw toekomstig collega's