Skip navigation MENU

Ontwikkelingsprogramma's

Wij besteden veel aandacht aan het hooghouden van kennis en ontwikkeling van medewerkers. Wij hebben bieden daarom diverse ontwikkelingsprogramma’s aan, die altijd worden afgestemd op persoonlijke voorkeuren.

Young Development Program

Ben jij een starter met technische achtergrond? En wil jij jezelf in sneltreinvaart ontwikkelen binnen de industrie? Start dan jouw carrière met het Young Development Program bij AKOS!
Het Young Development Program (YDP) is een tweejarig traineeship binnen de industrie volledig gericht op jouw vakinhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling. Je gaat werken als junior Engineer of Projectmanager bij verschillende bedrijven via AKOS óf bij een bedrijf naar keuze.

Professional Development Program

Geef je carrière een boost! Ben jij Engineer of junior Projectmanager met minimaal twee jaar relevante ervaring en heb jij de ambitie om je verder te ontwikkelen binnen de industrie? Kies dan voor het Professional Development Program (PDP), het tweejarig ontwikkelingsprogramma van AKOS. Je ontvangt een goed salaris, krijgt persoonlijke begeleiding en er wordt veel in jouw ontwikkeling geïnvesteerd.