Skip navigation MENU

Recruiter

Corporate Recruitment in een technische wereld

Als Recruiter in de technische wereld van AKOS start je met specialisatie in corporate recruitment. Bij AKOS gaan we de komende jaren groeien. Daar kan jij in deze rol een belangrijke bijdrage aan leveren. Concrete doelen geven jou stimulans en je zet die extra stap om interessante kandidaten op de koffie te krijgen. Je werkt samen in het AKOS recruitment team, waarbij de collega Consultants jou persoonlijke begeleiding geven. Daarnaast kan je nauw samenwerken met de Marketing & Communicatie afdeling, zodat AKOS online en offline op juiste plekken zichtbaar is.

Wat houdt een baan als Recruiter bij AKOS in?

Je bent als Corporate Recruiter bij AKOS vooral actief met het in contact komen en het contact onderhouden met de arbeidsmarkt en onze doelgroep: technisch hoogopgeleide professionals. In het bijzonder BSc en MSc gediplomeerde Werktuigbouwkundigen. Bij voorkeur degene die een functie als Mechanical Engineer willen bekleden. Dat doe je door zoveel mogelijk een persoonlijke relatie op te bouwen.

Om dat contact te onderhouden en deze doelgroep aan AKOS te verbinden, ga je proactief kandidaten in en buiten ons netwerk benaderen. Daarbij kan het systeem (Carerix) je helpen. Nog beter: je kunt het systeem voor je laten werken.

Naast het contact binnen ons bestaande netwerk, probeer je dit netwerk uit te breiden en kandidaten te zoeken voor vacatures. Je werkt projectmatig aan specifieke vacatures van ons eigen ingenieursbureau en onze opdrachtgevers. Er vindt wekelijkse afstemming plaats met collega’s om de kandidaten te bespreken en goede synergie te creëeren tussen jouw focus in de werving en de behoefte vanuit AKOS. Uiteindelijk is je doel dat interessante kandidaten voor ons ingenieursbureau in Apeldoorn en Heerenveen op gesprek komen. Hierbij streef jij naar de perfecte match tussen AKOS en de kandidaat, zodat dit leidt tot het verwelkomen van een nieuwe collega.

Benieuwd naar deze vacature bij AKOS?
Lees verder en solliciteer direct!

Werken bij AKOS in Klarenbeek

Werk op één van de mooiste werklocaties van Nederland! Het hoofdkantoor van AKOS staat in het Gelderse dorpje Klarenbeek. Net buiten Apeldoorn en midden in de natuur staat een Mr.Green Boutique Office waar AKOS sinds december 2020 gevestigd is. Alle AKOS collega’s kunnen flexibel gebruik maken van de kantoor- en vergaderruimtes inclusief de vele extra’s die daarbij horen;

  • Sfeervolle werkplek
  • Flexibele kantooromgeving
  • Gratis toegang tot de Boutique Gym
  • Vers bereide lunch in het lunchcafé

 

Flexibel en hybride werken

Naast werken in de inspirerende kantooromgeving in Klarenbeek is het ook mogelijk om één of meerdere dagen vanuit huis te werken. Om te zorgen dat je werkplek thuis net zo prettig is als op kantoor, heb je binnen de thuiswerkregeling een riant budget om je werkplek goed in te richten. Daarnaast ontvang je op de thuiswerkdagen een thuiswerkvergoeding in plaats van de reiskostenvergoeding.

Werken bij AKOS

Ontmoet jouw toekomstig collega's