Skip navigation MENU

Professional development program

Ben jij engineer en wil jij je verder ontwikkelen door te specialiseren of juist te verbreden? Bekijk dan ons Professional Development Program (PDP)!

Het PDP van AKOS is gericht op Engineers die hun carrière een boost willen geven en snel willen doorgroeien in de techniek. Het programma duurt twee jaar en bestaat o.a. uit cursussen, persoonlijke begeleiding en informele activiteiten. Als deelnemer van dit programma ben je werkzaam als volwaardig engineer en ontvang je een goed salaris, maar daarnaast wordt er veel in jouw ontwikkeling geïnvesteerd. Zo krijg je bijvoorbeeld een opleidingsbudget van maar liefst €7000,-!

Het PDP is gericht op twee groepen:

  • Engineers die zich willen specialiseren en bijvoorbeeld door willen groeien als Senior Mechanical Engineer. Lees hier meer over het Development Program voor specialisatie in de techniek.
  • Engineers die zich willen verbreden en bijvoorbeeld door willen groeien naar een functie als Project Manager. Lees hier meer over het Development Program verbreding in de techniek.

Voor beide groepen hebben wij een speciaal ontwikkelingsprogramma samengesteld, toegespitst op technische specialisatie of juist generalisatie.

Wil je meer weten? Neem contact op met Sietse Koenjer.