Skip navigation MENU

Over AKOS

Onze drijfveer is het vooruithelpen van industriële bedrijven. Al sinds 1969 is AKOS als advies- en ingenieursbureau een betrouwbare bron van technische kennis en capaciteit voor de industrie en zijn we een begrip als het gaat om engineering, productontwikkeling en projectmanagement. Maar AKOS gaat verder dan alleen techniek.

Advies- en ingenieursbureau

Als industrieel ontwikkelingspartner biedt AKOS een veel breder dienstenpakket dan het traditionele ingenieursbureau. AKOS ontwikkelt mens, productie en technologie.

Met deze integrale dienstverlening helpen wij industriële bedrijven voorop te lopen in de ontwikkeling van hun productieprocessen en technische producten en voorzien we hen van de daarbij benodigde kennis en capaciteit.

Van het ontwerpen en realiseren van productieprocessen tot het ontwikkelen van nieuwe machines en technische producten. Van het detacheren van engineers en projectmanagers tot het ontwikkelen van de technische staf en management bij onze klanten, door werving, selectie, opleiding en training.

Inmiddels hebben we circa 140 medewerkers. We hebben kantoren en satellietvestigingen in Apeldoorn (hoofdkantoor), Enschede, Heerenveen, Utrecht en Zwolle.

Onze werkwijze

Onze manier van werken kenmerkt zich door langdurige samenwerking, zowel met klanten, kandidaten als medewerkers. In langlopende relaties kunnen wij namelijk de beste en meest duurzame oplossingen bieden en tegelijk snel handelen.

Wij hechten veel waarde aan onze kernwaarden: flexibel, ontwikkelingsgericht, creatief, oprecht en samenwerkingsgericht. Voorwaarden voor duurzame en kwalitatieve relaties met zowel opdrachtgevers, medewerkers als partners.

Dat zijn wat ons betreft de belangrijkste ingrediënten die leiden tot tevredenheid bij zowel onze medewerkers als onze klanten. En daar gaat het om!