Skip navigation MENU

Over AKOS

Onze drijfveer is het vooruithelpen van industriële bedrijven. Al sinds 1969 is AKOS als advies- en ingenieursbureau een betrouwbare bron van technische kennis en capaciteit voor de industrie en zijn we een begrip als het gaat om engineering, productontwikkeling en projectmanagement. Maar AKOS gaat verder dan alleen techniek.

Advies- en ingenieursbureau

Als industrieel ontwikkelingspartner biedt AKOS een veel breder dienstenpakket dan het traditionele ingenieursbureau. AKOS ontwikkelt mens, productie en technologie met de inzet van technisch hoogwaardige kennis en capaciteit.

Van analyse en advies tot en met de oplossing. Industriële bedrijven kunnen met letterlijk elke vraag bij ons terecht. Of het nu gaat om productontwikkeling, projectmanagement, engineering, procesanalyse, HR-advies of het invullen van een vacature; AKOS is de one-stop-shop voor alle industriële vraagstukken.

Sinds de oprichting van AKOS in 1969 hebben wij heel wat mooie projecten mogen doen in tal van sectoren. Inmiddels hebben we ruim 100 medewerkers. We hebben kantoren en satellietvestigingen in Apeldoorn (hoofdkantoor), Enschede, Heerenveen, Utrecht en Zwolle.

Onze werkwijze

Onze manier van werken kenmerkt zich door langdurige samenwerking, zowel met klanten, kandidaten als medewerkers. In langlopende relaties kunnen wij namelijk de beste en meest duurzame oplossingen bieden en tegelijk snel handelen.

Wij hechten veel waarde aan onze kernwaarden: flexibel, ontwikkelingsgericht, creatief, oprecht en samenwerkingsgericht. Voorwaarden voor duurzame en kwalitatieve relaties met zowel opdrachtgevers, medewerkers als partners.

Dat zijn wat ons betreft de belangrijkste ingrediënten die leiden tot tevredenheid bij zowel onze medewerkers als onze klanten. En daar gaat het om!