Skip navigation MENU

Consultant

Recruitment Consultant in een technische wereld

Als Consultant bij AKOS ben jij dé specialist in het bemiddelen en detacheren van technische professionals voor opdrachtgevers in de proces- en maakindustrie. Vanuit ons hypermoderne kantoor in Klarenbeek én vanuit huis werf, selecteer en detacheer je hbo en wo opgeleide technische professionals. Vanwege onze mensgerichte cultuur is er veel aandacht voor jou als persoon: hoe excelleer jij het best? Welke stappen wil jij zetten om jezelf en AKOS te laten groeien? Zet met ons de stip op de horizon en we komen er samen!

Wat houdt een baan als Consultant bij AKOS in?

Je werft kandidaten, begeleidt en adviseert kandidaten van sollicitatie tot aan de uiteindelijke indiensttreding bij de klant, na een detacheringsperiode. Daarnaast ontwikkel je relaties met bestaande en nieuwe klanten en denk je actief mee over campagnes, wervingsstrategieën en de ontwikkeling van je afdeling en AKOS in het algemeen.

Door het omvangrijke netwerk van klanten en kandidaten dat AKOS sinds de oprichting in 1969 heeft opgebouwd en de samenwerking met collega’s binnen je team, marketing en het ingenieursbureau kun je al snel succesvol zijn. Bovendien signaleer je bij jouw klanten kansen voor de andere services van AKOS en speel je daar slim op in. Van engineering en ontwikkelingsprojecten tot project en interim-management opdrachten.

Benieuwd naar deze vacature bij AKOS?
Lees verder en solliciteer direct!

Werken bij AKOS in Klarenbeek

Het hoofdkantoor van AKOS staat in het Gelderse dorpje Klarenbeek. Net buiten Apeldoorn en midden in de natuur staat een Mr.Green Boutique Office, waar AKOS sinds december 2020 gevestigd is. Naast de vaste kantoorruimtes kunnen alle AKOS collega’s flexibel gebruik maken van de kantoor- en vergaderruimtes inclusief alle extra’s die daarbij horen;

  • Sfeervolle werkplek
  • Flexibele kantooromgeving
  • Gratis toegang tot de Boutique Gym
  • Vers bereide lunch in het lunchcafé

 

Flexibel en hybride werken

Naast werken in de inspirerende kantooromgeving in Klarenbeek is het ook mogelijk om één of meerdere dagen vanuit huis te werken. Om er voor te zorgen dat je werkplek thuis net zo prettig is als op kantoor is er binnen de thuiswerkregeling een riant budget om je werkplek goed in te richten. Daarnaast ontvang je op de thuiswerkdagen, in plaats van de reiskostenvergoeding, een thuiswerkvergoeding.

Werken bij AKOS

Ontmoet jouw toekomstig collega's