Skip navigation MENU

Technisch Projectmanager bij een ingenieursbureau

Wil jij weten wat het inhoudt om te werken als technisch Projectmanager? En heb jij vragen over welke eisen er gesteld worden aan een functie als Projectmanager binnen de industrie, bij welke bedrijven je aan de slag kan, wat je zoal doet en moet beheersen en wat je gemiddelde salaris is? Lees dan de pagina over Projectmanager op onze carrièresite www.werkenviaakos.nl. Wil jij specifiek weten wat het inhoudt om te werken als Projectmanager bij een Ingenieursbureau? Lees dan verder!

Wat doet een technisch Projectmanager bij een ingenieursbureau?

Als technisch Projectmanager bij een ingenieursbureau is je werk heel divers. Meestal begeleid je projecten volledig op locatie bij de klant, maar soms kun je ook een deel vanuit het kantoor van het ingenieursbureau coördineren. De werkzaamheden kunnen variëren van het doen van een haalbaarheidsonderzoek, verhuizing van productielocatie tot het begeleiden van een compleet project van concept tot oplevering. Wanneer een project is afgerond start je met een nieuw project bij een nieuwe opdrachtgever. Hierdoor hebt je steeds nieuwe uitdagingen en werk je in veel verschillende werkomgevingen.

Wat zijn de mogelijkheden voor technisch Projectmanagers bij AKOS?

Als Projectmanager kun je bij AKOS alle kanten op. Je bent in (vaste) dienst bij AKOS en door de vele opdrachtgevers in een breed scala aan industrieën is de variëteit aan projecten groot. Van het realiseren van een productiemachine tot het begeleiden van de bouw van een nieuwe fabriek. Je wordt ingezet op projecten die passen bij jouw talenten, ambities en op een voor jou acceptabele reisafstand. Prettig voor jou. Prettig voor de opdrachtgever. Een tevreden medewerker zorgt tenslotte voor tevreden klanten.

Werk je toch liever in dienst van een industrieel bedrijf zelf? AKOS heeft een recruitmentafdeling gespecialiseerd in het matchen van technische professionals met industriële bedrijven. Bij AKOS kun je als Projectmanager dus echt alle kanten uit! Op deze pagina lees je hoe Arjan een baan als Projectmanager vond via AKOS.

Welke vacatures heeft AKOS voor technisch Projectmanagers?

AKOS heeft doorlopend vacatures voor technische Projectmanagers die Industriële projecten willen managen. De vacatures zijn op verschillende niveaus, van junior Projectmanager tot senior Projectmanager en onder andere in de regio Drenthe, Gelderland, Groningen, Friesland, Overijssel en Utrecht. Bekijk al onze Projectmanagement vacatures hier of neem contact op!

Lees hier de ervaring van AKOS Projectmanagers.