Skip navigation MENU

Technische kennissessie

Altijd al willen weten hoe het is om bij een advies- en ingenieursbureau te werken? Meld je aan voor de technische kennissessie op donderdag 20 april 2023! Een mooie kans om een kijkje te nemen in de wereld van AKOS als ingenieursbureau en werkgever. Onze Engineers hebben een mooi programma samengesteld, waarbij een collega je meeneemt in een technisch uitdagend project én we experts uitnodigen als unieke gastsprekers. Vanaf 17:00 uur is de inloop en openen we het evenement met een hapje en drankje. De kennissessies starten vervolgens om 18:00 uur.

Wil jij erbij zijn? Wees verzekerd van een deelnameplek en meld je aan!

Waar: Oudhuizerstraat 31, Klarenbeek
Wanneer: Donderdag 20 april 2023
Hoe laat: Vanaf 17:00 uur tot 20.00 uur

Aanmelden evenement

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Programma technische kennissessie

Uitdagend technisch project

Foto Productielijn Food
Bij AKOS kan je alle kanten uit! Engineers en Projectmanagers verdiepen zich in diverse projecten en onderwerpen. In het bijzonder licht een AKOS collega zijn huidige technische project toe. Waar focust hij zich op? Waar liggen de uitdagingen in het project? En hoe zijn deze problemen opgelost? Hij vertelt je alle ins en outs!

 

Unieke gastspreker

3D printen medische prothese
Ontwikkelen is een van onze kernwaarden. Daarom nodigt AKOS graag externe gastsprekers uit om kennis en inspiratie op te doen. Aanvullend wordt de vertaalslag gemaakt hoe we hieraan bij AKOS invulling geven. Zo heeft Binder3D bij de vorige editie een presentatie gegeven over Additive Manufacturing en heeft engineer Peter onlangs 3D printing ingezet om een medische prothese uit titanium te realiseren.

 

Carrière, ontwikkeling en salariskansen

Consultant Bram van der ScheeWil jij projectmatig werken voor verschillende bedrijven? Of wil je werken aan een project bij een vaste opdrachtgever? Onze Consultants vertellen je graag meer over relevante carrière- of salariskansen bij AKOS of een van onze klanten. Ook lichten ze graag de ontwikkelprogramma’s YDP en PDP binnen AKOS toe.

 

Afsluiting met een hapje en drankje!

Na de presentaties wordt een rondleiding gegeven op het hoofdkantoor van AKOS en sluiten we onder genoegen van een borrel het evenement af.