Skip navigation MENU

Technische kennissessie

Altijd al willen weten hoe het is om bij een advies- en ingenieursbureau te werken? Meld je aan voor de technische kennissessie op donderdag 16 november 2023! Een mooie kans om een kijkje te nemen in de wereld van AKOS als ingenieursbureau en werkgever. Onze Engineers hebben een mooi programma samengesteld, waarbij een collega je meeneemt in een technisch uitdagend project én we experts uitnodigen als unieke gastsprekers. Vanaf 17:30 uur is de inloop en openen we het evenement met een hapje en drankje. De kennissessies starten vervolgens om 18:00 uur.

Wil jij erbij zijn? Wees verzekerd van een deelnameplek en meld je aan!

Waar: Oudhuizerstraat 31, Klarenbeek
Wanneer: Donderdag 16 november 2023
Hoe laat: Vanaf 17:30 uur tot 20.00 uur

Aanmelden evenement

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Programma technische kennissessie

Thema: Data in productie

Het thema van de kennissessie is ‘Data in Productie’. In een wereld die voortdurend evolueert, is het begrijpen en benutten van gegevens van cruciaal belang voor het optimaliseren van productieprocessen, -materialen en -systemen. Met behulp van de kennissessie krijg je inzicht in de nieuwste ontwikkelingen hoe data een transformatieve rol speelt in de industrie.

 

Unieke gastspreker

Ontwikkelen is een van onze kernwaarden. Daarom nodigt AKOS graag experts uit om kennis en inspiratie op te doen. Zo is Daniël Hulshof, mede eigenaar van Malamute, als gastspreker gevraagd. “Een datacultuur helpt om sneller beslissingen te nemen en te testen of deze ook juist waren. Hierdoor zet je de resources van je bedrijf zo effectief mogelijk in. Er zijn verschillende zaken nodig om dit mogelijk te maken.”

 

Uitdagend technisch project

Foto Productielijn Food
Engineers en Projectmanagers verdiepen zich in diverse projecten en onderwerpen. Aanvullend op de gastspreker wordt de vertaalslag gemaakt hoe we hieraan bij AKOS invulling geven. Een AKOS collega licht zijn huidige technische project toe omtrent ‘Data in Productie’. Waar focust hij zich op? Waar liggen de uitdagingen? En hoe zijn deze problemen opgelost? Hij vertelt je de ins en outs!

 

Ingenieursbureau AKOS

Wil jij projectmatig werken voor verschillende bedrijven? Of wil je meer weten over advies- en ingenieursbureau AKOS? Eigenaren Ferry Boers en Reinier jansen vertellen je graag meer over onze werkwijzen en relevante carrièrekansen. Ook lichten ze de ontwikkelprogramma’s YDP en PDP binnen AKOS toe.

 

Afsluiting met een hapje en drankje!

Na de presentaties wordt een rondleiding gegeven op het hoofdkantoor van AKOS en sluiten we onder genoegen van een borrel het evenement af.
Zien we jou bij de technische kennissessie op 16 november 2023? Schrijf je snel in!