Skip navigation MENU

Technische kennissessie

Altijd al willen weten hoe het is om bij een advies- en ingenieursbureau te werken? Meld je aan voor de technische kennissessie op donderdag 29 september! Een mooie kans om een kijkje te nemen in de wereld van AKOS als ingenieursbureau en werkgever. Onze Engineers hebben een mooi programma samengesteld, waarbij Lead Engineer Patrick je meeneemt in een technisch uitdagend project én Binder3D de ins en outs binnen de 3D printtechniek toelicht. De middag wordt afgesloten met een hapje en een drankje.

Wil jij erbij zijn? Wees verzekerd van een deelnameplek en meld je aan!

Waar: Oudhuizerstraat 31, Klarenbeek
Wanneer: Donderdag 29 september 2022
Hoe laat: 16.00 uur tot 19.00 uur

Aanmelden evenement

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Programma technische kennissessie

MEEgroeilift vanuit engineeringperspectief

MEEgroeilift Zalmhaventoren
Hoogbouw op een klein oppervlak kan voor een uitdaging zorgen. Daarom is de MEEgroeilift ontwikkeld dat letterlijk meegroeit tijdens de constructie van een gebouw. Lead Engineer Patrick neemt je mee in de realisatie van de MEEgroeilift bij het bouwtraject van de hoogste wolkenkrabber in de Benelux: de Zalmhaventoren in Rotterdam. 

 

3D printen: productie- en ontwerpmethodieken

3D printen medische prothese
Binder3D geeft een inhoudelijke presentatie over de kansen binnen industrieel 3D printen, ofwel Additive Manufacturing. Wil jij voorbereid zijn op de productie- en ontwerpmethodieken van morgen? Na deze presentatie kan jij een goede start maken! Zo heeft AKOS onlangs 3D printing ingezet om een medische prothese uit titanium te realiseren.

 

Carrière, ontwikkeling en salariskansen

Consultant Bram van der ScheeBij AKOS kan je alle kanten uit! Wil jij projectmatig werken voor verschillende bedrijven? Of wil je werken aan een project bij een vaste opdrachtgever? Onze Consultants vertellen je graag meer over carrière- of salariskansen bij AKOS of een van onze klanten. Ook worden de ontwikkelprogramma’s YDP en PDP binnen AKOS toegelicht.

 

Afsluiting met een hapje en drankje!

Na de presentaties wordt een rondleiding gegeven op het hoofdkantoor van AKOS en sluiten we onder genoegen van een borrel de middag af.