Wat we bieden

Werken bij AKOS is leuk en leerzaam, maar je wilt er uiteraard ook voor beloond worden. AKOS biedt goede arbeidsvoorwaarden die je ook nog eens mag afstemmen op je eigen situatie en voorkeur. De stijging van je salaris loopt synchroon met je ontwikkelingscurve. Je krijgt bovendien een ruim aantal vakantiedagen, goed pensioen en korting op diverse verzekeringen.

Je kunt bij AKOS terecht voor uiteenlopende functies en opdrachten in de techniek. Door ons grote netwerk aan opdrachtgevers en ruime aanbod aan opdrachten kunnen we de projecten zo goed mogelijk op onze medewerkers afstemmen qua persoonlijke voorkeuren en ambities.

Medewerkers staan centraal

Tevreden werknemers presteren beter. Daarom zorgen we ervoor dat je werkzaamheden worden afgestemd op je persoonlijke voorkeuren en ambities. Bevalt een bepaalde opdracht niet? Dan gaan we samen op zoek naar andere mogelijkheden.

Werkplezier

Naast beloning in de vorm van een goed salaris, veel vakantiedagen en ruime ontwikkelingsmogelijkheden, bieden we je ook een prettige werksfeer met leuke collega’s. In de pauze wordt er samen gegeten, gewandeld, een potje gedart of getafeltennist.

Artboard facebook google+ instagram linkedin maps pinterest twitter vimeo youtube world