Werken bij AKOS is...

Leuk! Niet alleen door de open sfeer, kantoorhumor en gedreven medewerkers. Inhoudelijk bieden wij ook veel uitdaging en ontwikkeling. Door goed te luisteren naar persoonlijke voorkeuren en goed te kijken naar vaardigheden en ambities, proberen wij de projecten altijd af te stemmen op onze medewerkers. Wil je graag veel verschillende opdrachten doen bij diverse bedrijven? Of wil je graag aan projecten werken op ons kantoor in Apeldoorn? Beide opties zijn mogelijk. Kortom; de medewerkers staan centraal bij AKOS.

Daarnaast biedt AKOS goede arbeidsvoorwaarden die je ook nog eens mag afstemmen op je eigen situatie en voorkeur. We hanteren een mooi salarismodel, waarbij je salarisgroei synchroon loopt met je ontwikkelingscurve.
Ook wordt er veel aandacht besteed aan het hooghouden van kennis, middelen en de vakinhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling van medewerkers. Door onszelf te blijven ontwikkelen, blijven klanten ons inzetten voor hún ontwikkelingen.

De AKOS-factor

AKOS lijkt soms wel een grote familie van collega’s. We kennen elkaar, helpen elkaar en leren van elkaar. De platte organisatie en korte lijnen maken communiceren erg makkelijk en prettig. Ja-knikken doen we alleen als we het er écht mee eens zijn en vergaderen doen we alleen als het efficiënt is.

Omdat veel medewerkers van AKOS op externe projecten werken worden er regelmatig vak- of bedrijfsinhoudelijke bijeenkomsten georganiseerd. Goed voor je kennisontwikkeling en contacten met je collega’s. Daarnaast hebben we elk jaar een zomerfeest, kerstborrel en is er met enige regelmaat een vrijdagmiddagborrel en starten medewerkers met een introductiedag. Tussendoor zetten we alle nieuwtjes op ons intranet.

Waardering

Bij AKOS wordt waardering niet alleen uitgesproken, we geven ook waardering in de vorm van goede voorwaarden. De mensen die bij AKOS werken zijn open, nuchter, gedreven en hebben affiniteit met techniek. Het is een mengelmoes van talentvolle engineers, enthousiaste projectmanagers en doorgewinterde vakspecialisten. Er wordt nauw samengewerkt en iedereen streeft ernaar om AKOS op een leuke en goede manier nóg beter en groter te maken.

Artboard facebook google+ instagram linkedin maps pinterest twitter vimeo youtube world