Recruitment

De recruitment service van AKOS is gespecialiseerd in de werving en selectie van technische professionals voor de industrie. Van jonge talentvolle engineers tot ervaren projectmanagers.

Waar de meeste ingenieursbureaus uitsluitend projectmatige ondersteuning bieden kan AKOS tevens de structurele behoefte aan technische professionals invullen. Daarmee voorziet AKOS als strategisch partner over de volle breedte in de behoefte aan hoogwaardige technische kennis binnen de industrie. Zowel technische professionals als werkgevers kunnen niet zonder een specialist die de weg in de wereld van de techniek goed kent. Een specialist die de moderne online middelen effectief weet in te zetten, die een groot netwerk heeft en die de industrie op zijn duimpje kent.

Meer dan recruitment in engineering en projectmanagement

Onze focus ligt op de werving en selectie op hbo- en wo-niveau binnen engineering, development en projectmanagement. Maar ook vacatures binnen de technische inkoop, sales, quality en service worden door onze consultants vakkundig ingevuld. Bovendien heeft AKOS door haar jarenlange ervaring in de industrie een groot netwerk opgebouwd van technisch managers waardoor AKOS tevens zeer succesvol is in de werving en selectie van technische managementfuncties, zoals engineering managers, quality managers en R&D managers.

 

Artboard facebook google+ instagram linkedin maps pinterest twitter vimeo youtube world