Wat we doen

Het ene ingenieursbureau is het andere niet. AKOS is gespecialiseerd in het ontwerpen en ontwikkelen van machines, apparaten en productieprocessen. Bijvoorbeeld het ontwerpen van een machine voor een productielijn, het simuleren van de stroming in een gasgeneratorruimte of het optimaliseren van het productieproces. Daarnaast kunnen wij ook nog eens het projectmanagement van deze of andere technische projecten verzorgen.

Een andere tak van AKOS is onze recruitmentservice. Met deze service helpen wij kandidaten om geschikte bedrijven te vinden (en andersom). Door onze jarenlange ervaring in zowel de techniek als in recruitment, zijn wij in staat om de juiste matches te maken tussen bedrijven, opdrachten en kandidaten. Dit komt natuurlijk goed van pas bij ons ingenieursbureau, waar we de juiste mensen op de juiste opdrachten moeten plaatsen.

Vakgebieden

Zoals hierboven al beschreven hebben wij een breed scala aan technische skills in huis. Dit zijn engineering, development, analyse, simulatie, projectmanagement en recruitment.

Branches

Onze opdrachtgevers zijn voornamelijk bedrijven uit de maakindustrie: Machine- en apparatenbouw, Procesindustrie, Automotive, OEM, Marine en Offshore. Wij streven naar langdurige relaties met deze opdrachtgevers en worden echt als partner gezien.

Kansen bij AKOS

  • Ben jij een gedreven technicus die graag wil veel ervaring op wil doen bij verschillende opdrachtgevers met verschillende technieken en opdrachten?
  • Ben jij een ervaren engineer die graag wil werken aan complexe hightech projecten?
  • Ben jij een enthousiaste projectmanager die graag onze projecten in goede banen wil leiden?
  • Of lijkt het je leuk om de schakel te zijn tussen kandidaten en opdrachtgevers?

Vrijblijvend kennismaken

Het kan natuurlijk zo zijn dat we geen kant en klare vacature voor je op de site hebben staan. AKOS stemt de projecten af op de mensen die we in dienst hebben. Spreekt werken bij AKOS je wel aan, maar staat er op onze site geen passende vacature? Of wil je gewoon eens kennis maken en kijken of AKOS bij je past? Laat dan een berichtje achter met je CV en contactgegevens. Een kopje koffie kan altijd!

Artboard facebook google+ instagram linkedin maps pinterest twitter vimeo youtube world