AKOS Grote Verenigingsactie

Verdien €1000,- voor jouw vereniging!

Kan jouw vereniging wel een extraatje gebruiken? Bijvoorbeeld voor nieuwe ballen, nieuwe tenues of een nieuwe kantine? Help ons dan mee in de zoektocht naar geschikte HBO/WO technici voor AKOS en verdien €1000,-!

AKOS Grote Verenigingsactie
Help ons samen met de andere leden van jouw vereniging in de zoektocht naar technici en verdien geld voor jou en de vereniging. Als wij de persoon aannemen die een van de verenigingsleden heeft aangedragen, ontvangt de vereniging een bedrag van €1000,-! Met deze bonus kan de club bijvoorbeeld nieuwe materialen aanschaffen, de kantine verbouwen of zorgen voor nieuwe tenues. Daarnaast ontvangt diegene die de persoon heeft aangedragen een individuele bonus van €50,- bruto. Elke vereniging mag mee doen. Wij kunnen promotiematerialen aanleveren, zoals een tekst, afbeelding en poster. Het enige wat jij hoeft te doen is je vereniging vragen om mee te doen en te zorgen dat het bericht wordt verspreid.

Wie zoeken wij?
Wij zijn op zoek naar technici met een afgeronde technische opleiding op HBO- of WO-niveau die graag willen werken in de maakindustrie. Bijvoorbeeld als junior, medior of senior Mechanical Engineer bij ons ingenieursbureau; als deelnemer in ons Technisch Traineeship; of in een technische functie bij een van onze klanten.

Geef je tip door via deze link!
Hopelijk kunnen we jouw vereniging binnenkort blij maken met €1000,- euro of meer!

Voorwaarden
Bij de AKOS Verenigingsactie zijn onderstaande voorwaarden van toepassing.
a. Indien de aangedragen persoon op intakegesprek komt ontvangt het verenigingslid €50,- bruto, mits;
– Het verenigingslid heeft als eerste deze persoon aangedragen;
– De aangedragen persoon is nog niet bekend bij AKOS;
b. Indien deze persoon vervolgens de proeftijd succesvol doorloopt ontvangt de vereniging €1000,- exclusief BTW;
c. Het bedrag mag door de vereniging worden gebruikt voor een concreet doel en niet als aanvulling op de algemene financiële reserve;
d. De vereniging gaat ermee akkoord dat de naam van de vereniging en foto’s van de prijsuitreiking gebruikt kunnen worden voor online publicaties en promotionele doeleinden;
e. De bonus kan niet gecombineerd worden met de Gouden Tip Regeling van AKOS.

Meer informatie
Heb je vragen over deze actie? Neem dan contact op met Sietse Koenjer via skoenjer@akos.nl.

Wil je promotiematerialen en tekst hebben om de actie te verspreiden binnen jouw vereniging? Neem dan contact op met Petra Barelds via pbarelds@akos.nl.

AKOS Grote Verenigingsactie

AKOS Grote Verenigingsactie

Artboard facebook google+ instagram linkedin maps pinterest twitter vimeo youtube world