Boekhouder bij AKOS in Apeldoorn

Introductie

Vacature voor een part-time Boekhouder op de administratie van AKOS in Apeldoorn. Je bent verantwoordelijk voor het voeren van een tijdige, juiste en volledige boekhouding voor het ingenieursbureau en de werving- & selectietak van AKOS.

Organisatie

AKOS is een technisch dienstverlener voor de industrie. Met de combinatie van een gespecialiseerd werktuigbouwkundig ingenieursbureau, AKOS Projects, en een werving & selectiebureau voor HBO en WO opgeleide technische professionals, AKOS Professionals, kan AKOS de behoefte aan hoogwaardige kennis en capaciteit binnen de industrie over de volle breedte invullen. Van het ontwerpen van een complexe productiemachine tot het werven en selecteren van een technisch specialist.

Functie

In deze nieuwe rol wordt je de rechterhand van jouw collega’s op de administratie en krijg je de medeverantwoordelijkheid voor de financiĆ«le administratie. In jouw rol als boekhouder voer je de volgende taken voor 4 bv’s uit:

– Het bijhouden van de crediteuren-, debiteuren- en grootboekadministratie.
– Het zorgen voor onderlinge afstemming tussen diverse deeladministraties.
– Het verzorgen van omzetbelastingaangiftes.
– Het verzorgen van een groot deel van de maandelijkse rapportage.
– Het uitvoeren van het debiteurenbeheer.

Functie eisen

– Je hebt een afgeronde MBO opleiding met voldoende ervaring op de financiĆ«le administratie.
– Of heb je net een HBO opleiding Bedrijfseconomie, Finance & Control of vergelijkbaar afgerond, met maximaal enkele jaren ervaring.
– Daarnaast ben je een betrouwbare, nauwkeurige collega met een resultaatgerichte instelling.

Aanbod

We bieden je een functie voor 8-16 uur per week, waarbij je in ieder geval de hele vrijdag werkt. De overige uren zijn flexibel in te vullen op maandag, woensdag en/of donderdag. In de functie en binnen de organisatie is er volop ruimte om je talenten te ontwikkelen en zijn er ruime opleidingsmogelijkheden. AKOS biedt prima arbeidsvoorwaarden, zoals een flexibel arbeidsvoorwaardenpakket. Verder kent AKOS een informele, collegiale werksfeer en een platte organisatiestructuur met korte communicatielijnen.

Inlichtingen

Francis van Maanen
+31 (0)55 5 412 412

Sollicitatie

Francis van Maanen
+31 (0)55 5 412 412
Solliciteren

Consultant

Recruiter

+31 (0)6 83 57 23 10

Solliciteren
Artboard facebook google+ instagram linkedin maps pinterest twitter vimeo youtube world